Hemmafix och pyssel för stora och små

En liten glasburk

Publicerad 2013-03-17 14:20:18 i Decoupage, Pyssel,

Jag har försökte att inte samla på mig glasburkar för att det blir lätt en hel kasse och sen när jag gjort något med alla burkar, blir ju mest lyktor, så vet jag fortfarande inte vart jag skall göra av alla :p Men jag hittade JÄTTEFINA servetter med ugglor på Lagerhaus och bestämde jag mig för att dekorera en burk i alla fall. :P 
Visste inte riktigt hur jag skulle göra för att få till det bra med alla ugglor, men hittade några gröna och blå tunna servetter hemma som jag kompletterade med. Sådana billiga man köper i storpack på ica typ.
Burken har inte torkat än men tänkte lägga ut bilder ändå, hoppas på att den slätar ut sig när lacket har torkat helt men vet inte riktigt. 
 
Behöver inte bli en lykta, har burkar på skrivbordet med pennor och penslar i som jag gjort decoupage på. Denna är dock lite liten för sånt... så får se vart den hamnar ><
 

Kommentarer

Postat av: Erika

Publicerad 2013-03-17 14:38:34

Hahah, ugglor och glasburkar, en farlig kombination när Helene är i närheten :P

Postat av: AnnBritt

Publicerad 2013-04-25 07:41:13

Fick en idé! Behöver nåt att ha alla fröpåsar i. Tack för din inspiration!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela