Hemmafix och pyssel för stora och små

Ny leksak

Publicerad 2017-06-09 21:42:00 i Bilder/Foto,

Jag tycker om att fota. 
Bilder överlag, och det är ju kul att kunna ha lite valmöjlighet gällande vad man kan göra med sin bild. I julas framkallade jag till exempel foton i form av kylskåpsmagneter.  
Men detta är ju en skrivare, finns kameror också men kände att ytterligare en kamera verkade lite överdrivet.  Formatet på den lilla skrivaren är i storlek med en mobiltelefon,  aningen tjockare dock :-P De fotopapper som man köper är jättesmå, rent ut sagt. Eller ja,  gulligt små. Passar fint på kylen, i plånboken,  gästboken eller på anslagstavlan.  Fotona går fort att skriva ut och allt styrs via Bluetooth från mobilen, via en app. Jag har inte gjort några färgjusteringar men förstått att mörka partier blir väldigt mörka och hade behövts ljusats upp en aning.  Min sambo har en mycket nyare mobil med fantastiska kamera, men inte provat att skriva ut från den än. Kan vara så att kvaliteten är den samma på fotona, känslan jag fick av de foton jag skrev ut var lite gammaldags. Rätt charmigt ändå. 
 
Kul grej att ha med i sommar vid besök av släkt o vänner, eller varför inte på kalas/bröllop / baby shower?!  
 
Tjingelingen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela