Hemmafix och pyssel för stora och små

Balkongen :)

Publicerad 2013-07-25 20:14:47 i Allmänt, Foto, Hemma hos mig,

Sängen var flyttats och saker och ting har börjat få sin plats. Vi är inte klara än med var allt ska stå men det mesta finns i alla fall på balkongen :) 
När man stiger in på balkongen. 
Byrån som jag målade om. Den fick blåa knoppar eftersom den träfärg de hade innan inte skulle passa med den nya hyllan. Den blev lite, busig. Jag tänker lustigt nog på cirkus :P haha.. 
Nya trähyllan från Rusta. Kom färdigmonterad och allt :) Var bara att knyta upp några snörer och ställa upp. Smidigt som bara den :) 
En av de gamla kökspallarna (hög), har målat den vit (benen var gräddvita o sitsen trä), men ska måla sitsen en sista gång. Sen har jag snurrat band runt "fotpinnarna" och försökt göra kryss runt benen men det var svårt.. Men men :p 
 
Vi är lite sugna på ett fiskenät också, som vi kanske skall få upp på något sätt runt "pelaren" men vi har inte kommit dit än. Men just nu är vi väldigt nöjda :) Bra med lite projekt ibland så att saker och ting händer. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela