Hemmafix och pyssel för stora och små

Woho, vad gör vi bäst om inte handla?

Publicerad 2013-07-24 18:03:00 i Allmänt, Foto, Hemma hos mig, Ljuslyktor,

Vädret såg inte allt för fint ut idag så vi brummade iväg till Skövde för att leta efter lite mer fint till balkongen. Fiskenät hade vi på listan men det hittade vi inget bra, Simon ville ha stora rutor och det fanns inte på Biltema. Och ingen annan stans vi var heller.. Men vi hittade en massa annat kul :) 
 
Fåglar får man ju ha om man skall inreda med båt- och havstema. Dessa två samt väggdekoren med pinglan hittade vi på ÖoB. 
 
"Steghyllan" och den fina lyktan hittade vi på Rusta. Hyllan får vi dock vänta med att packa upp eftersom det står en säng på balkongen och jag håller fortfarande på med lite måleri av en byrå så det är liksom fullt. Tyvärr. 
 
Sillburk, duk och två kökshandukar (som vi också ska ha som duk) fanns vi på Åhlens. Tillsammans med två små plastväxter som jag glömt att ta kort på.... *host host*
Själva korgen hittade Simon i någon inredningsbutik som jag inte minns namnet på, DÄR fanns det mycket fint i alla stilar. Denna korg fanns i flera storlekar men denna är den minsta. 
Simon hittade också en lite värmeljusstake i form av en tunna på DollarStore. 

SÅ, det var dagens fångst. Men som sagt ett fiskenät, kanske lite snäckskal och alla prylar på plats så blire nog himla fint :) Tur att semestern inte är slut ÄN :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela