Hemmafix och pyssel för stora och små

Hem och Hobby - Hjo

Publicerad 2013-10-26 10:21:03 i Besökta platser, Hemma hos mig,

I Hjo har Hem och Hobby öppnat i nya mycket större lokaler (presic på andra sidan vägen än var det låg förut så lätt att hitta :P ) och jag hamnade där förra helgen en sväng. Även om det fanns en bra parkering så var det mycket folk vilket även blev väldigt märkbart när man väl skulle ut igen och insåg att det bara fanns 3 kassor..
Den nya butiken känns inte alls lite rörig som förra utan det är uppställd i ett bra flöde, man ser mycket men det blir inte allt för rörigt. Jag och Simon hittade lite kul, precis som i somras när det blev ett besök. 
Simons mamma såg dessa mattor i Göteborg nu under veckan i någon inredningsbutik och där ville de ha 3 dubbla priset! Vi betala 200 för den lilla och i götet hade den kostat 600. (Whaaat liskom...  )
Nytt underlätt lite Lovis skålar, den andra var fin men den syntes inte och denna var lite roligare. Färgerna är helt rätt i våret kök dessutom. 
Burk för disktabletter. Vi hittade liknande på Karlsson sist vi var där men där fanns det inte en enda burk som var utan repor eller hade lock som gick att stänga ordentligt. 
3 nya ugglor har flyttat in. Jättefina! De små silvriga ugglorna som jag köpte i somras har hamnat i köket istället så att dessa syns ordentligt, roligt med olika storlekar också. (Ugglorna säljs styckvis så naturligtvis kan man köpa tre i samma storlek, då är ju bara frågan vilken storlek som är bäst :P )
Två små skålar, ungsformar. Simon ville ha dem som tacoskålar, vi insåg när vi kom hem att vi borde köpt några till, hade blivit snyggare så. 
 
Det var typ alla fynd, helt klart värt ett besök till innan jul, bra julklappsställe! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela