Hemmafix och pyssel för stora och små

Reggio Emilia

Publicerad 2014-02-06 17:50:44 i Med och för barn,

Hej kära vänner och andra okända läsare, HUR ÄR LÄGET?
Jag kan säga att januari månad har varit hektisk och HELT fylld till bredden både psykiskt och fysiskt med både det ena och det fjärde, men nu, nu börjar ordning att komma tillbaka.
 
Så nu tänkte jag berätta lite om ett nytt kapitel i mitt litv, nämligen tillbaka till skolbänken, denna gång på högskolan i Skövde. I Mariestad har Reggio Emilia filosofin fått ett stabilt fäste och det är många intresserade, på den kurs jag precis börjat på så är mer än hälften av kursdeltagarne just från olika förskolor i Mariestad. Jag tänkde delge två böcker som jag läst och som var vädligt bra och tankeväckande. Jag har försökt att läsa dessa två förut men hade för lite förkunskap för att faktiskt förstå dem. Men nu gör jag det :)
 
 
Detta inlägg har jag gjort med min nya leksak, nämligen en suftplatta så jag får ursäkta för ev stavfel samt kvaliten på bilderna :P 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela