Hemmafix och pyssel för stora och små

Hantverksmässan i Hjo -2014

Publicerad 2014-07-17 21:40:27 i Besökta platser,

Vad är inte en bättre start på semestern om inte ett besök på Hantverksmässan i Hjo så sej! Precis som förra året så har det fint väder (lördagen alltså, söndagen var väl lite osäker) massa folk, trångt på var enda parkering samt massa fint hantverk!! En del kände vi igen sen förra året men det fanns också en del nytt, iår fanns det några utställare som hade gjort jättefina fåglar och de var helt fantastisk fina. :) Men några fynd gjorde jag :) 
Denna "kasse" hittade jag först. Keramik och tål diskmaskintvätt! Jag tänkte dock plantera i den, tror det kan bli fint :) 
Precis som vanligt går jag och plockar på mig massa kort! Glasateljen var en av utställarna som gjorde vackra fåglar :) 
Trä. Enkelt och vackert. Jag är väldigt svag för hjärtan så jag kunde inte låta bli :) 
Men mitt favoritköp var nog ändå denna ring! En gammal gaffel i nysilver :) Förra året hittade jag en ring av en gammal sked så det föll sig rätt narturligt :P Tänk om man kunde lära sig att göra egna :P :) 
 
Jag gillar mässan väldigt mycket om tycker absolut att du ska åka dit nästa år om du inte varit där :) Finns så mycket vackert att titta på och man tröttnar inte som på en vanlig marknad när varannat bord är sockar eller naturgodis, det är variation :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela