Hemmafix och pyssel för stora och små

Jönköping - a6 och Ikea

Publicerad 2014-07-17 22:17:54 i Besökta platser,

Ja, varför inte lite hederlig dagstripp. Jag har varken varit i Jönköping eller på a6 köpcentrum innan så det var kul, mindre kul att köra i Jönköping då det var rondeller och massa körfält överallt. Men vi hittade rätt till slut :P Jag får säga att det som kommer få mig att minnas detta besök var dels en supergod glass men också lustigheten i att någon haft en aning otur med tänket när de satte ut bänkarna utanför. När vi köpt den goda glassen så insåg vi att det fanns ingenstans att sitta på, så vi gick ut. Där hade det börjat att både regna och åska... men längst det långa taket fanns bänkar utsatta, en meter utanför. Alla bänkar stod knappt en meter utanför taket och var då blöta. Öhhhh, what? Lite längre bort låg IKEA, man kunde gå under tak den lilla biten och där fanns också några bänkar. Dessa var under tak men nymålade så det gich inte att sitta på dem heller... :P Lustligt, eller hur? 
Vi hittade lite grejer där med så klart, några fynd är:
Ikea, jag köpte ett tyg som kommer bli nya köksgardiner :) Den hängande krukan med klistermärka fom hell hade jag tänkt hänga i köksfönstret men får kanske bli någon annanstans. Tips på fin hängande växt? :) 
Ernst.. jag ska jag säga. Han är mysig. Jag hittade både muggar, skålar, ljusstakar och dessa lyktor. Fanns med olika text på. De var också himla mysiga dock gillar inte min sambo ting med text på, de är bara ting med text på. :P Så därför blev det inga nya muggar eller skålar :P 
 
Jag hittade en jättefin stickad marinblå tröja på VILA, min första sen jag var liten typ. Känns kul med nytt, dock blir man ganska varm så inte helt säsong än för stickade tröjor :P 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela