Hemmafix och pyssel för stora och små

Krympplast

Publicerad 2014-10-29 21:32:00 i Med och för barn, Pyssel,

Jag har aldrig grejat med krypplast, knappt hört någon annan prata om det heller. Dock vet jag att det funnits länge eftersom min lillebror gjorde en nyckelring med Hälge för typ... fleeeera år sedan. Hittade lite bilder nyligen på flera bloggar faktiskt, och det är lite därför jag ville prova själv. 
Jag tog och skrev ut lite bilder, men det var svårt att veta hur stora bilder man skulle ta. Krympplast krymper ner till 1 tredjedel av utgångsmotivet. När jag kikat runt på bloggar så har jag sett motiv med Mumin och origami, vilket är supersött så det var det och ugglor som jag skrev ut idag :) 
En sax behöver man, jag klarade mig med min även om den inte är jättespetsig, men det beror ju helt på hur man vill klippa ut. En permanent penna, denna med två spetsar vilket var väldigt smidigt. Samt en håltång för att göra hål till hänge. jag tror det kan vara svårt att göra hål efteråt eftersom plasten blir ganska hård. Nu innan man värmer den så är det mest ett vanligt plastpapper.
Det står inte på förpackningen hur länge de ska vara i ugnen, bara att man ska ta ut dem när de ligger stilla på plåten... Men kan säga att förvanligen gick fort!! De började krympa nästan direkt och korvade ihop sig, sen rätade de ut sig igen och blev platta, allt som allt kanske det tog 1 minut. Sen ut och läggas i press. Jag hade nog inte tillräckligt tungt på så de är liiite böjda, med de stör mig inte. 
Så här smått blev det :) Och HUUUUR GULLIGT SOM HELST!!! 
På panduro säljs krympplast som genomskinlig, vit och svart. På cchobby finns det även färgade papper. Nästa gång kanske jag skulle prova att måla dem också.. :) Men jag gillart jag, rätt enkelt och jag tror att man kan göra väldigt fina smycken och ting tillsammans med barn. 
 
tjiiiing
 
 

Första dejten med tvillingnålen!

Publicerad 2014-10-29 15:02:19 i Sytt,

Idag så tog jag tag i det dära med tvillingnål. Jag har provat lite på en liten tygbit och inte alls blivit nöjd med jag körde ändå på, och vet ni? Det blev löjligt bra ändå :) Men ja, det syns ju om man syr lite snett.. *host host*
Nya leggings!  Meeeen, jag glömde att lägga på de dära extra centemerterna som jag snackade om längst ner.. så nu är de preeeecis lagom långa.. vilket jag inte gillar. Men men. Har man strumpor så är det väl inget man tänker på. Kanske. 
Det enda som var lite bökigt, är ju om man behöver byta sömm en kort sträcka mitt upp i allt... för då måste man byta nål och ev pressarfot innan man kan fortsätta. Och jag tror inte att det är så bra att ha trätt både trådarna men bara använda en såååå man måste ju trä om maskinen också.. men annars äre bra med tvillingnål, jag är nöjd med sömmen :) 
 

T-shirt remake :)

Publicerad 2014-10-28 20:10:27 i Youtube,

Just nu är det symaskinen som gäller. Det är lite så jag funkar, jag kör stenhårt på EN sak. Sen när jag totalt tröttnat så hittar jag något annat, det är nog därför jag har såååå himla mycket olika pysselgrejer. Men men, här är en frän video om hur man kan återanvända 3 t-shirts. :) 
 
 
Kanske vore nått? :) 

Fler byxor!

Publicerad 2014-10-26 20:09:55 i Sytt,

Efter att jag sytt de svarta leggingsen så gjorde jag ett par leggings med tyg föreställande Alice i underlandet o en massa figurer därifrån, smått hysteriskt tyg faktiskt. Men jag gillart, har dock inte tagit någon bild med kameran, men det ska finnas en bild på fejjan :P 
 
Nu ikväll så har jag gjort ett par fladderbyxor till. Var inne och kikade på Pernillas bloggför ett tag sedan och hon hade satt enfärgad mudd nertill på ett par mönstrade byxor och det var riktigt snyggt, så jag gjorde likadant. Fast jag har satt svart mudd i midjan med :P 
 
Vilken härlig dag!!! Jag verkligen ÄLSKAR att skapa och den underbara känslan när man är klar, när man lyckats med sin ide och ser att det faktiskt blir bra. Det sitter ihop, är lagom långt, passar och inte strulat en massa. Då är man helt enkelt bäst, bättre än vad man var igår. 
 
Imorgon är det åter jobb som gäller, men känns som att jag kommer ha svårt att sova ikväll. Tankarna snurrar om nya projekt :P 

Premiär, LEGGINGS!! :)

Publicerad 2014-10-26 12:24:00 i Sytt,

Jaaaa, eftersom vi nu dragit tillbaka klockan så har det ju funnits en hel timme över denna morgon till att göra något kreativt på. Jag har gjort leggings. Mitt första par. Ska inte överdriva men jag är hur stolt som helst.
Till hjälp hade jag denna video :)
 
Men tänkte ändå visa lite bilder hur det för mig. 
Till detta plagg har jag inhandlat en sporre. Ser precis ut så som man kan tänka sig att en sporre ser ut. :P
 
När man ska göra mönster till byxor (kanske till alla plagg förresten...humm..) så börjar man med att göra en rak linje på sitt mönsterpapper. Sen la jag ut ett par legging som på papperet precis vid linjen. På ena sidan av linjen ska man ha framsidan av plagget och på andra sidan där ska man lägga baksidan av plagget.
(Något med bilduppladdningen fela så denna bild får visas lite mindre.) Men eftersom vi inte kan se vinkel av grenen av plagget så kan man här använda sporren för att följa sömmen och på så sätt göra märken i mönsterpapperet under. Sen så fyller man i med penna :) 
Ser du se små prickarna? Så blir det. Jag fick trycka lite för annars syntes det inte. 
 
När ena sidan är klar så vänder man på plagget och lägger det på andra sidan av linjen, same procedure :P När man känner sig nöjd så klipper man ut. Men först är det bra om man skriver på mönstret vilken sida som är fram och bak. Så man vet till nästa gång, eftersom byxor inte har samma vinkel fram som bak på plagget. Rumpan tar lite mer plats helt enkelt. :P I videon så klipper hon lite i kanten för att markera vad som är framsida och baksida men jag tog faktiskt krita och markera. Inget som kommer synas sen ändå. :)  
Eftersom jag inte sytt leggings innan så tog jag ett svart trikåtyg som jag haft liggande, så jag vet hur det blir innan jag tar fram de ny tygerna från gårdagens shopping :)
 
Eftersom jag fick lite panik när jag väl klippt ut tyget och tyckte att det såg på tok för kort ut så sydde jag på en bit nertill... vilket sen visade sig när jag provade leggingsen att det inte alls hade behövts. SÅ,bara så du vet, har du gjort mönster av ett par gamla leggings så kan det ändå se kort ut, men det reder ut sig på något magiskt sätt så få inte panik :P 

När man klippt ut tyget så skall man nåla ihop benen. DOCK INTE som ett enda stort ben utan som två.. naturligtvis. Jag skyller på att jag bara sytt fladderbyxor innan och då är benen väldigt breda :P Haha. 
En bra sprättare kan vara bra att ha.. då gåre fooort att fixa problem som uppstår :) 
Börja som sagt att sy ihop benen, men bara upp till grenen!! Annars blire svårt att få ihop det till ett par byxor :P När benen är klara så ska man sy hop de båda benen till ett par byxor.. öh, är du med? Så då nålar man ihop från grenen igen och upp till midjan. Man bör börja i grenen för att sömmarna ska passa ihop, det blir liksom snyggare. Nu är det också väldigt bra att veta vad som är bak och framsida på tyget! Eftersom det ska vara lite längre baktill. Så kolla efter markeringen. 
När man sytt ihop allt så kan man prova! :) Och se på den, de passa!
Då är det inte mycket kvar. Resor i midjan och lägga upp dem nertill :) 
 
KLAR! 

Nu ska jag plocka fram mina andra tyger.
Jag ska använda samma mönster igen men jag ska markera tydligare att de behöver vara lite lägre fram o högre bak, på mitt mönster så är det ganska lika. Jag ska också lägga på ca 3cm nertill, för annars kommer de att bli precis lagom långa. Och jag gillar hellre att det är liiite långt än precis, blir snyggare när man sitter o så... Humm, nått mer? Nä egentligen inte, jag sydde bara några stygn på ena höften för att kunna urskilja var som är bak o fram eftersom kritsträcken kommer försvinna. 
Du kanske undrar om det är så viktigt att veta vad som är fram o bak? Det är ju den där rumpen igen, och tyget kommer töja sig lite så det blir helt enkelt snyggare om man är konsekvent annars kommer tyget att töja sig både fram o bak. Samma sak för fladderbyxorna faktiskt. 
 
Tjing! 
 

Måste bara visa!!!

Publicerad 2014-10-25 19:46:54 i Pyssel,

För ett tag sedan så gjorde jag ett ugglekort till en kollega. (finns här på bloggen) Och i veckan när jag jag träffade henne så berättade hon att hennes dotter (ca 4år) hade blivit väldigt förtjust i mitt kort. Vilket hade resulterat i lite av en massproduktion där hemma i olika färger och varianter. Detta kort är inte helt färdigt utan det tillkommer nog lite glitter, men jag blev så glad. Det är lite det som är skapande tycker jag, när man kan göra något som inspirerar någon annan. Hur stor eller liten denne är. 
 
Och hur glad blir man inte var ett färgglatt ugglekort?? :) 
 
 
 

Tygtygtygtyg!

Publicerad 2014-10-25 19:25:34 i Tyg och ting,

Aaaaaaaaaaalltså... 
 Mindre shopping och mer verkstad kanske :P Men jag har ideer för en del grejer, jag ska försöka göra lite av det i morgon så att jag kommer igång. Happy happy. 
 

Min första kjol! :)

Publicerad 2014-10-25 18:25:00 i Sytt,

Eftersom jag inte sytt någon kjol innan så tänkte jag att det kunde vara kul att prova! :) Såg på lite youtube-videos här om kvällen och man kan göra lite hur som helst verkar det som :P Jag göra som jag gjort hittils, så enkelt som möjligt. Jag använder en annan kjol som mall. :) 
Jag gillade verkligen mitt lila leopardtyg så det var ganska givet att det var det tyget som skulle bli till kjol. Jag tittade lite hur min gamla kjol var sydd och gjorde en bred mudd upptill genom att bara vika ned den senare. En sömm på varje sida samt lägga upp kjolen nertill. That´s it.
Nästa gång ska jag prova den dära tvillingnålen som jag inte vågat mig på än. Jag gjorde den ganska smal nertill och detta upptäckte jag inte var så himla praktiskt. Jag hade denna kjol till jobbet dagen efter och man sätter sig på huk x antal gånger under dagen när man jobbar som förskollärare så det knakade lite i uppläggningssömmen... Men men. Den är himla snögger i alla fall^^ 
Jag tog inte så många bilder eftersom jag inte visste hur resultatet skulle bli, men ska försöka göra bättre ifrån mig till nästa gång :) 
 
Tjiiiiing

Länk

Publicerad 2014-10-22 21:53:54 i Pinterest, Tyg och ting,

Tjingeling!
Jag har ju funderat på att sy leggings men inte riktigt vetat hur jag ska börja, nu ikväll så ramla jag över denna blogg via Pinterest :) 
Tjejen/bruden/kvinnan har en massa kul projekt, instruktioner och videos. Hon är dessutom pedagogiskt och säger en massa smarta och tänkvärda grejer under videons gång. Hon går verkligen igenom varje steg. Superbra. 
 
http://mimigoodwin.blogspot.se/2012/03/diy-pencil-skirt-start-to-finish.html#.VEf_XvmsUQM
 
Så om du har tid över och lust att få lite ny inspiration kolla in vet ja :) 

Nya lyktor! :)

Publicerad 2014-10-21 20:18:19 i Hemma hos mig,

Dessa kom med mig hem idag. Känns kul med lite lyktor som jag själv inte har gjort, men som någon annan har gjort.... :P Ett hantverk är ju trots allt ett hantverk och skall tas om hand. 
En kollegas syster gör sådana här. Jag vet inte hur. Men de är mysiga. Höga glas och något virkat eller stickat i vitt garn runt och det är hårt. Har ingen aning om hur hon har gjort, luktar inget heller direkt. 
Men de är tidlösa och fina. I like. 

Min mobil..

Publicerad 2014-10-21 20:08:42 i Bilder/Foto,

Hej bloggen. Idag hade vi öppet hus på förskolan och jag passade på att ta like bilder på våra miljöer när det ändå var barnfritt. Dock har jag så hiiiiiiiiiimla dålig kamera på mobilen så bilderna blev JÄTTEDÅLIGA. 
Så tyvärr. Jag får ta med kameran istället... bättre lycka nästa gång :P 
 

Pysselprassel

Publicerad 2014-10-19 18:48:04 i Pyssel,

Jag går förbi servetthyllan på Ica ibland mest bara för att det är så färgglatt och fint, mysigt med krimskrams rent ut sagt. I veckan var det tag två betala för en, så jag kunde ju inte låta bli. Detta skulle ju kunna bli dekorationer till fina kort.. eller lyktor. Liksom.... :P 
I torsdags kom även mitt paket från Panduro, beställde inte så mycket med lådan var likväl stor :p Det som jag är mest nyfiken på är papperet, man kan skriva ut på det och korten blir genomskinliga typ. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det dock, vill egenligen hålla mig borta från lyktor eftersom jag gjort så många redan men annars blir det väl det om jag inte kommer på något annat kul :P Tänkte kika runt lite efter inspiration.
Har du något kul tips? 
 

Återbruk :P

Publicerad 2014-10-19 18:38:09 i Hemma hos mig,

Vi har haft lite svårt att bestämma oss för vilka vardagsdricksglas vi ska ha, jag själv föredrar höga och simon gillar låga. Men tills vi kommer fram till något vettigt så använder vi fd senapsglas. De är så stiliga så och när de går ur flisor eller de blir missfärgade så är det bara att hämta nya, hos simons föräldrar :) 
 
Tjing

Ny utmaning

Publicerad 2014-10-14 21:37:39 i Pyssel,

Igår kväll skrev jag lite fram och tillbaka med Pernilla som gillade mina senaste inköpta tyger  (de jag köpte på Hem&Hobby) Hon har så mycket ideer och tankar om tyger, mönster och modeller... DÅ äre svårt att somna när tankarna börjar snurra :P
 
Men jag tror att leggings borde bli mitt nästa steg, nu kan jag fladderbyxor liksom :P Men jag hade behövt ett par gamla som jag kan klippa sönder i sömmarna för att få ett bra mönster. Linnen/t-shirt hade ju varit praktiskt sen, som följeslagare^^ 
 
Vi får se hur och när det blir av men tankarna är igång. Tjiiing :) 

Men estetik åt folket!

Publicerad 2014-10-12 12:32:53 i Tidning/Bok,

 
Estetik = det sinnliga.
När jag läser i lärartidningar om sådant här så blir jag glad, riktigt varm inombords. Kanske någongång inom inte en allt för avlägsen framtid, så finns det jobb som jag ser framför mig som mitt drömjobb inom skolan. 
Just nu är jag för övrigt väldigt nöjd med att arbeta inom förskolan, synd bara att våra världar ser så olika ut. 
 
Förresten någon som har kikat på hennes bok "Skolan som inte finns - men som alla älskar!"? Känns som att den kan vara värd att kika på.. 

Var på jakt efter ett par höstiga..

Publicerad 2014-10-12 12:23:07 i Hemma hos mig, Sytt,

 
..gardiner till vardagsrummet men det blidde vita(!) gardiner till sovrummet istället. 
 
Alltså detta med vitt det är ganska nytt för mig. Jag behöver lite tid på mig för att gilla vissa grejer och vitt är en färg som jag egentligen ogillat större delen av mitt liv. Fram till ganska nyligen. Nu står det faktiskt ganska mycket vitt i mina fönster och många möbler är vita men det finns ändå mycket färg i mitt hem. Precis så som det ska vara. :)
Lovis är för rolig.. hon älskar allt som prasslar. Så när vi kommer hem med nya lådor eller påsar då är hon snabb vill jag lova :P Haha..  Detta tyg köpte jag igår på CM-tyger i Moholm, ligger ca 20min utanför Mariestad. Jag hade aldrig varit där innan så det var lite kul att se något nytt. Men jag föredrar nog fortfarande Tygposten i Skövde. (Samma skedja som har Tygfabriken i Karstad och Tygladan i Vargön, bland annat.)
Dessa gardin har hängt uppe ganska länge. Först i köket och sen här i sovrummet. Tycker att de är ganska kul. Dock har de kanske inte helt gått ihop med fondväggen :P 
Så här såg det ut när jag hängde upp första längden som blev klar. Får säga att det blev mjukt och härligt. De blev höstiga även om de är vita och de är antagligen lika fina och härliga på sommaren :) Praktiska gardiner helt enkelt. 
Klar!
Men visst känns det som att jag behöver inhandla nya knoppar till gardinstängerna??? Jag tycker då i alla fall det :P Får hålla utkik. Är vita stänger också något att fundera på kanske? Vad tycker du?
 
Textiler gör så himla mycket med ett rum. Det blev tyg över som jag funderar på att göra nya kuddfodral till prynadskuddarna i sängen, men jag behöver komma på hur de ska se ut först.  :) Gillade att ha en färgad bakgrund till det vita men det skulle kanske vara minst lika fint att ha vita mönstrade kuddar, jag får fundera lite och så får vi se vad och när det blir av :P 
 

Kort

Publicerad 2014-10-10 15:21:18 i Papper och Scrapbooking, Pyssel,

Kort är svårt tycker jag, även om jag har en hel byrå full med papper, pennor, stämplar och allt annat prassligt pyssel så är det ändå svårt. Mest antagligen för att jag inbillar mig att det räcker med alla pyssliga prylar :p Övning ger färdighet, så är det nog tyvärr med allt. Men då äre tur att det finns internet, och Pinterest så att man kan få lite tips och ideer när man själv har svårt att komma på några. 
Jag pysslade ihop ett litet kort till en kompis förra helgen som jag nu tänkte visa :) Hon, precis som jag gillar ugglor så det var där jag började mitt letande efter inspiration. Sen vet jag att hon gillar rosa och glitter, det var de papper och tillbehör som jag letade fram i min organiserade röra och la på skrivbordet. Sen var det bara att börja! 
Här kommer länken till ursprungskortet:
 

Det med kort är ju också storleken, hur stort är lagom och när blir det för litet eller stort? Jag tog mig en kik runt och haffade en pennburk. Det är alltid enklst tycker jag att använda något som mall, burkar och glas brukar man ha hemma i en rad olika storlekar så det är rätt smidigt :) 
Rund ner till efter burken och så målade jag till det så som jag tyckte att huvudet skulle vara upptill. Men som ni ser så förstorade jag mallen lite innan jag klippte ut. (Därför det är en linje innanför)
Vingar. Jag målade bara av min nyss utklippta ugglekropp och klippte ut igen. Delade denna bit på mitten och klippte till lite rundade kanter så att det skulle se ut som vingar. Sen tejpade jag fast dem på ugglekroppen. 
Så blev det då :)
Ögon behöver ju den lille krabaten med så det klippte jag till både på måfå samt använde värmeljus som mall. Ni ser ju vilken som är rundast :P  Nu kände jag mig klar med min mall så då är bara att göra det på riktigt :) Jag klippte ut ugglan i lite tjockare papper. 
För att piffa upp den lite så tog jag ett tunnare mönstrat papper i samma rosa nyans och bara limmade på vingarna :) 
Sen klippa ut ögon och näbb. 
Jag avslutade med att dra med svart stämpelfärg runt alla kanter för att få till ytterligare en effekt. Tillför lite skuggor också, på ögonen gjorde jag det dock INNAN jag limmade fast dem. :p Men det var precis så att jag kom på det i tid.
Sen duttade jag på lite klitterlim med lila glitter. 
Nu har jag tyvärr inga mer bilder men jag avslutade med att klippa till vitt papper som mage till ugglan och skrev där en liten hälsning. :) 
 
Det bästa med att först göra en mall är att det går att spara och göras igen. Jag har börjat samla allt möjlig i en pärm, det är ändå rätt skönt att ha pyssel samlat någonstans. Och nu vet jag ju hur det kan se ut, nästa gång är kortet antaglien till någon annan så då kommer det att se helt annorlunda ut. :) sånt är kul. 
Ha en härlig fredag och en trevlig helg!
 

Mina älskade pannband!

Publicerad 2014-10-05 18:14:00 i Sytt,

Jag har snart en liten låda full med färgglada pannband men jag kan verkligen inte sluta göra fler, de är så fina och det går så fort och lätt att sy. :P Haha. Nu har jag gjort ett nytt! Jag tänkte visa ännu en gång hur jag gör, för det kan vara svårt att förklara så nu får ni processen väldigt utförligt i bild :) 
Jag brukar använda ett gammal pannband som mall när jag ska göra ett nytt, varför mäta och greja :P Då får jag snabbt och lätt rätt bredd samt längd. När jag klippt ut tyget i önskat storlek så är det dags att montera symaskinen :) 
 
1. Mät ut längd och bredd. (Tyget ska ligga dubbelt annars blire himla smalt)
2. Brum brum! Man börjar med långsidan...
3... men man fäster, lyfter och sen fortsätten kanten ut när man nästan har sytt hela vägen. Lämna inte för litet hål bara, här ska man senare vränga igenom kortsidan. (du förstår snart vad jag menar)
4. Vänd! Du har nu framför dig en lång korv. 
5. Nu är det dags att nåla. Vik ihop kroven så att kortsidorna placeras bredvid varandra. Jag brukar sätta första nålen i långsidans söm när jag nålar ihop här. (Precis som bilden nedan) Då kommer inte pannbandet att snurra sig sen utan hålla sig så som man vill ha det.  
Mer förtydligande bild över hur det ser ut. Det går inte att nåla hela vägen runt, men räcker att sätta 3-4st. Mest för att det ska hänga ihop och underlätta vid nästa steg. 
6. Kommer du ihåg det där hålet jag lämnade på långsidans söm? I detta hål ska vi vränga igenom den påbärjade nålade kortsidan. Det brukar gå ganska lätt att vända ut :) 
Så här ser det ut från sidan :) 
7. Nåla resten av vägen runt. 
8. Sy!
9. När det är sytt och alla nålar ät ute så ska man vränga tillbaka :) Det är i stort sett bara att dra lite så fixar det sig själv :) 
Det enda som blir kvar är ett i stort sett osynligt hål. Eftersom detta är i sömmen så kommer detta att vara vänt in mot huvudet så det är inget som kommer synas, och eftersom det är fäst i sömmen på varje sida av hålet så kommer det inte räfsa upp sig heller. 
 
Tada, klart!
 
 

Vaken..

Publicerad 2014-10-05 12:23:00 i Pyssel,

Det är lite så jag känner mig, har vart så himla mycket på jobbet denna vår/sommar och höst men NU.. nu börjar det att ordna upp sig och jag känner att den där tröttheten börjar släppa och jag känner mig vaken.
 
"Jag trodde att min kreativitet var försvunnen med nu är den åter funnen. Men det bilr väl så när alla ens tankar kretsar kring sin arbetsplats, inte mycket annat får plats.."
 

Idag har jag lagt en liten beställning från Panduro, det ska bli kul när det kommer :) 
 

Hem & Hobby - Hjo

Publicerad 2014-10-05 12:19:19 i Besökta platser, Hemma hos mig,

Weeeeiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! 
Igår kom jag iväg till Hjo, inte vart jag ensam heller. I bilen fanns tre andra pyssliga väninnor och vi hade en väldigt trevlig liten trip. Det är så skönt att bara komma iväg på något litet ibland och få tänka på annat :) Alla hade med sig en påse hem i alla fall så nöjda med besöket blev vi :) Här kommer lite av mina fynd!
 
Tyyyyyyyyyyyyyyyyyg. Har tänkt en tubhalsduk av det översta tyget. Av det lila lepoardtyget blir det nog pannband och ev en kjol. :) 
Min gamla sax från IKEA börjar bli slö så slog till på en ny tygsax! Och krita :) De pennor jag köpt innan har inte funkar så bra så tänkte prova dessa istället :) 
Ledljus! Jag tycker verkligen det är så himla mysigt med levande ljus på toaletten, men eftersom vi har katt så känns det dumt att riskera att något skulle hända så slog till på två batteridrivna ljus istället. Blev riktigt bra. Köpte en plastväxt, kruka och små ljusfat också :) Blev godkänt av sambon med så jag är helnöjd! :) 
 
Det blev lite mer saker med men detta är mina bästa fynd. Finns ju så himla mycket fint, och MASSA UGGLOR överallt..  :P Men det bästa är att det är bra priser.
 
Det enda jag blev missnöjd med var att de inte hade några enfärgade panelgardiner, utan bara en massa öljettgardiner. Så de där orangea höstgardinerna jag vill ha i vardagsrummet får jag nog sy själv.. :P
 
 

Citat

Publicerad 2014-10-01 18:59:44 i Citat,

Det som ligger bakom oss och det som ligger framför oss är bagateller i jämförelse med det som ligger inom oss. Källa: Ralph Waldo Emerson
 
 

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela