Hemmafix och pyssel för stora och små

Mer pärlpyssel

Publicerad 2015-04-26 17:20:17 i Pinterest, Pärlor,

Idag så kände jag för att pynta lite krukor med pärlfigurer. Så det blev att bläddra på Pinterest och sedan plocka fram alla grejer för att starta igång :) 
Detta var motiven som jag fastnade för. Jag ville ha lite mindre motiv så att de inte skulle bli för stora, utan förbli lite osynliga. Något som man inte får syn på med en gång.. :P 
Jag hittade tyvärr inte några blompinnar så fick ta grillpinnar istället, de är lite tunnare men eftersom mina motiv är ganska små så tror jag att det funkar bra ändå. Limmade med limpistol och sen var det bara att leta passade kurkor ;P
Den lilla traktorn, en John Deere utifrån färgen sett  sitter i en kruka utomhus. Jag har ingen aning om hur länge den får sitta där men tänkte att det kunde vara lite kul.. :P Någon måste ju ta hand om blommorna liksom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela