Hemmafix och pyssel för stora och små

Helt helt helt klar :)

Publicerad 2015-07-25 13:50:04 i Hemma hos mig, Sytt, Tyg och ting,

Tänka sig. Den blev färdig och det var inte vidare svårt. Dock behöver jag kolla över inställningen på symaskinen för när jag använder tvillingnål. Tycker inte att det blir helt bra när jag väl anväder den.. 
Jag blir påminnd varje gång jag ska nåla något som är runt att det bästa sättet är att börja på Hel och Halv, för att sedan ta ut Kvart i och Kvart över på tyget. Då blir det jämt fördelat och man slipper göra om för det blir oftast bra på första försöket. Men som sagt, jag blir påminnd för att jag inte kommer ihåg :p Haha. 
Halslinningen var lite större än själva mudden, tror nog kanske att det alltid är så men det gick att lösa genom att nåla och dra lite i tyget under tiden som jag sydde. Det stod inte hur bred man skulle göra kanten men att man kunde klippa bort överflödigt tyg efteråt så jag antar att det är en smaksak. Jag tog ca 1cm. Jag valde också att trä tvillingnålen med två olika färger men det syns inte så mycket, men en detalj :) 
 
Ett bra och enkelt grundmönster får jag säga. Tidningen som mönstret är ifrån har jag lånet på bibblan, det är bara att tralla dig för du lär antagligen hitta massa kul att låna hem :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela