Hemmafix och pyssel för stora och små

Krympplastspyssel med Malin

Publicerad 2015-07-28 19:22:20 i Hemma hos mig, Krympplast, Pyssel,

Ja, vad kan man hitta på när det regnar ute? Pyssel är väl det bästa tror jag :) Det uppstår alltid nya tankar och ideer i möte med andra, vilket ni vet vid detta laget att jag verkligen gillar! :)
 
Malin hittade mina färgade kedjor och ville göra utifrån dessa, det ledde till regnbågen. Som utvecklades till ett jättefint litet moln med färgat regn :) 
Själv ville jag prova ett halsband med "delat" motiv. Så det blev en katt och en fågel. Det är också första gången som jag provar min färgade plast så det var lite intressant med. Den är mycket hårdare än den genomskinliga. Så det var lite svårare att klippa i men det blir verkligen en stark och fyllig färg när man hafe plasten i ugnen. 
Den färgade plasten har en ruggig sida och en slät. Jag målade konturerna på olika sidor på mina motiv för att se om det blev någon skillnad när de hade varit i ugnen. Vilket det blev. Målar man på sidan som är ruggig så syns pennan från både håll, målar man på den släta sidan så syns endast pennan från det hållet. 
Jag kan säga att det inte gick att klippa i "kröken" på svansen utan jag använde min håltång och gjorde så många små hål som det bara gick, det sista lämnade jag bara men det tänker man inte på nu när katten är så liten. :) 
 
Visst blev det fint?! Inspiration hittade vi på Pinterest och google. Finns mycket fint att titta på om man bara vet vad man ska söka efter :P 
Tjiing

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela