Hemmafix och pyssel för stora och små

Mini-Hama

Publicerad 2015-07-21 11:00:52 i Pärlor,

Igår satt jag och pärlade lite, kan säga att man sitter inte i någon ergonomisk ställning direkt och jag har en aning ont i nacken idag... men men :P 
 
 
Jag kan tänka mig att det vore snyggt att pärla något liknande och sätta på en ljuslykta. Eftersom pärlorna är så små och nästan genomskinliga kan jag tänka mig att det blir ett snyggt sken och fin effekt. Men det får jag prova en annan dag :P 
 
Kan säga att eftersom pärlorna är sååååååå små så är det inte helt lätt att handskas med dem, ett tips är en hjärtformad skål. Själv har jag flera stycken men kan tänka mig att du säkert också har någon i ett skåp någonstans. :P Blir mycket lättare att hälla tillbaka pärlorna då i påsen/burken. 
Tada!

Gjort armbandet på precis samma sätt som tidigare. Pärlorna smälter fort så man får vara snabb med strykningen innan man fått av pärlmotivet från själva pärlplattan. :) Nästa gång blir det nog en smalare variant, såg det någonstans på Pinterest och det var himla snyggt. 
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela