Hemmafix och pyssel för stora och små

Tomatplantor

Publicerad 2015-06-21 19:37:54 i Hemma hos mig,

Alltså, jääädrans vad de kan växa på en vecka! När vi fick dem så var de kanske 5cm kortare och växte i en  mjölkkartong. Nu har de fått större krukor och växer som bara den. Fröna till plantorna är från förra årets tomater som torkats och sparats :)  Himla kul faktiskt, nu hoppas vi på att vi får några tomater :) 
 
 

Utflyktsdags :)

Publicerad 2015-06-21 19:33:37 i Besökta platser,

Vi hade tänkt att besöka Hindens rev och Läckö slott på midsommar men eftersom vädret inte var så himla roligt så tog vi tag i utflykten idag istället :)
 
Den röda pricken är parkeringen. Sen får man gå hela vägen ut på en faktiskt riktigt bra stig. 
I sällskapet fanns en hund, han skulle bada och dricka vatten lite var stans :P Vi hitta en gul och vacker blomma, dock var det ingen som sett en liknande förut. Växte i vattnet som vass. 
Framme! :) 
Det land man ser är Dalsland, typ Mellerud eller nått. Lite roligt. 
 
Sen drog vi till Läckö slott och fixa lite mat. :) 
 
Kul att få se sig runt lite och upptäcka nya saker :) Nu är jag helt slut! Sitter i soffan men dagens första och antagligen enda kopp kaffe och känner att mina fötter är trötta men tacksamma för att jag hade bra skor. 
/Tjing
 

Fler pärlarmband

Publicerad 2015-06-07 15:41:09 i Macramé, Pärlor,

 
Det svåra är att komma på vad man ska göra.. sen blir man så himla glad att man kommit på något. Efter det så återkommer problemet igen :P 
Har blivit väldigt förtjust i de genomskinliga pärlorna i alla fall, bryter av på ett neutralt sätt. 
 
Tips på vad man kan pärla för armbandsmotiv som inte blir så stort? 
 

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela