Hemmafix och pyssel för stora och små

Armband

Publicerad 2016-12-31 18:02:14 i Pärlor,

Jag köpte ju en del pärlor och smyckesdelar på Syfestivalen i Göteborg när jag var där, ikväll pillade jag ihop ett armband.
 
Jag använde genomskinlig elastisk tråd, färgglada pärlor i två olika storlekar samt en bricka med text. No more, no less.  
 
Gott nytt år på er!! 

Minnesburk 2016

Publicerad 2016-12-31 12:27:51 i Hemma hos mig,

Förra året inför nyår var det flera personer som skrev om minnesburkar. En burk man samlade lappar/kvitton/foton och mindre ting i under året och på nyårsafton så öppnade man burken och kollade över man gjort under året. Jag fastnade inför detta och rotade fram en Ikeaburk förra året och den burken har stått på en hylla i köket. Senare idag ska den öppnas :-) Mest biobiljetter men ändå,  man glömmer fort vad man gjort under ett helt år.
 
 
 Vi kommer nog plocka fram en burk till ikväll inför 2017.  
 

Årets julkort

Publicerad 2016-12-23 22:58:44 i Papper och Scrapbooking,

Några stycken av dom i alla fall :-P 
 
Till flera av årets kort använde jag mönstrade färdiga kort som bas,  tidigare år har jag endast haft enfärgade kort. Men funkade väldigt bra får jag säga. Alla mina mönstrade kort kommer från en låda, tillsammans med vita kuvert, som jag hittade billigt på jysk i somras.  Baskort kan annars vara lite dyra tycker jag, så sånt kan man med gott samvete köpa på sig när det är biiiiilligt.  haha. 
Det blev en del granar också, himla enkla och snygga. enligt mig i alla fall.  
Och stjärnor blev det en del också. Efter mitt pysselhäng i Karlstad så har jag använt minimalt med lim och mer dubbelhäftande tejp. Det blir skillnad på korten, i och med att det fuktiga limmet lätt gör korten lite böjda. 
Så, en drös kort. Jag har försökt använda olika material och färger, olika sorters papper ihop, mycket stämplar och en del bling.  Jag e nöjd.  
 
God Jul på er!!! 

Tiden, den där mystiska tiden

Publicerad 2016-12-16 12:39:12 i Allmänt,

För den måste vara mystisk. Hur är det annars möjligt att något bara försvinner?  
 
Som ni förstår har det inte blivit så mycket pysslande och skapande för min del den senaste tiden. Eller ja, en stor bunt julkort är väl ändå nått. Fast de kan jag ju inte visa er riktigt än :-P Men jag ser ändå att ni kikar in här ibland vilket glädjer mig.  
 
Jag hoppas att ni har det bra och att ni håller igång era kreativa tankar. Hare fint så länge och trevlig helg! 

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela