Hemmafix och pyssel för stora och små

Årets julkort

Publicerad 2016-12-23 22:58:44 i Papper och Scrapbooking,

Några stycken av dom i alla fall :-P 
 
Till flera av årets kort använde jag mönstrade färdiga kort som bas,  tidigare år har jag endast haft enfärgade kort. Men funkade väldigt bra får jag säga. Alla mina mönstrade kort kommer från en låda, tillsammans med vita kuvert, som jag hittade billigt på jysk i somras.  Baskort kan annars vara lite dyra tycker jag, så sånt kan man med gott samvete köpa på sig när det är biiiiilligt.  haha. 
Det blev en del granar också, himla enkla och snygga. enligt mig i alla fall.  
Och stjärnor blev det en del också. Efter mitt pysselhäng i Karlstad så har jag använt minimalt med lim och mer dubbelhäftande tejp. Det blir skillnad på korten, i och med att det fuktiga limmet lätt gör korten lite böjda. 
Så, en drös kort. Jag har försökt använda olika material och färger, olika sorters papper ihop, mycket stämplar och en del bling.  Jag e nöjd.  
 
God Jul på er!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela