Hemmafix och pyssel för stora och små

Magneterna äro klara :-)

Publicerad 2016-01-09 14:02:11 i Hemma hos mig,

1. Pärla pärla liten pärla..
2. Stryka stryka liten platta..
3. Limma limma liten (mag)net..
4. Och skjuts upp på kylen! 
 
Så, då var de äntligen klara och uppsatta på kylen redo att användas :-)
Man får tänka på några saker när man arbetar med minipärlor. Nr 1, det är jättepilligt så en nål kan vara smidigt att använda ifall man behöver flytta eller ställa upp en pärla som vält. Jag klippte naglarna i veckan och kan säga att lite naglar är att föredra. Hala små rackare! 
Nr 2, tänk på att strykjärnet inte behöver vara lika varmt som när man stryker vanliga pärlor. Går väldigt fort ändå. Jag kunde utan problem ha flera motiv på samma platta, jag bara strök lite grann,  lyfte papperet och alla pärlor hängde med. Nr 3, press. När du strykt färdigt lägg motiven i press. Dessa små pärlorna är mycket mjukare och gör att motiven nästan korvar sig när de är varma, så lägg en bok över  eller nått en stund så blir dom platta och fina. 
 
Vad tycks? Nu får jag fundera på om jag behöver fler magneter och i så fall, vilka filurer.. Kul spel kan jag säga med, castle crashers.  Rekommenderas :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela