Hemmafix och pyssel för stora och små

Text.

Publicerad 2016-01-31 20:35:05 i Citat, Hemma hos mig,

Som ni kanske vet är jag hopplöst förtjust i text. ( till skillnad från min andra hälft) Typ tavlor med text,  muggar med text (i love Ernst), kläder med text, citat i allmänhet.. Ja lite allt möjligt liksom.
Så, du kan ju förstå att flera gånger i veckan öppna en tepåse och läsa ett nytt litet citat är ju bara lycka. Som en liten present.  
Oftast rätt flummigt, otydligt, filosofiskt men ändå vackert. Lite sådär luddigt som livet oftast är även om vi strävar efter en tydlig vardag. 
 
Teet är av den kryddiga varianten och har en ganska speciell smak. Och alla påsar är prydda med ett egen litet visdomsord :-) 

Kommentarer

Postat av: Fairylandsurprises

Publicerad 2016-01-31 21:47:59

Blir lite spännande att öppna tepåsen! :D

Svar: Ja, lite som kinderägg.. ;-)
attgoraengote.blogg.se

Postat av: Matilda Berlin

Publicerad 2016-02-01 16:52:44

Vet du att jag fik precis samma citat imorse, haha :)

Svar: Näähä!! Va lustigt :-) jag tyckte ändå att jag köpte två paket tätt inpå varandra men de verkar uppdatera värdigt ofta för inte fått någon lika än. Har du provat fler smaker?
attgoraengote.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela