Hemmafix och pyssel för stora och små

Weekend i huvudstaden

Publicerad 2016-07-25 09:31:17 i Besökta platser,

Vi bokade in en spontantripp till Stockholm i helgen. Jag har bara varit i Stockholm några få gånger och för många år sen så kom inte ihåg så mycket. I och med det vackra vädret var vi ute och gick runt mycket och jag kände mig verkligen som en turist.  Så himla mycket fint att se. Vi besökte Vasamuseet och blev helt förbluffande över detta enorma skepp som byggdes, sjönk nästan direkt efter sjögång, upplockad efter 333år på botten, isärplockad och inpregnerad, inbyggd i en byggnad som nu är museum och som nu finns bevarade och ihopsatt med nästan bara originaldelar så många generationer senare. 
 
Så himla häftigt.  Svårt att förklara men... Wow. 
 
Vi hann med Naturhistoriska riksmuseet och fotografiska museet, strosade i gamla stan, fikade på Vete katten,  såg en bio.... Osv. 
 
 
Jag är glad att vi åkte upp för två nätter för annars hade känts väldigt stressigt 😜 
Men, det är skönt av vara hemma och ha lite mer gräs runt sig och lite andra fåglar är fiskmåsar.  
Tjiing 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela