Hemmafix och pyssel för stora och små

Hallohejsan

Publicerad 2016-05-23 21:24:48 i Allmänt,

Ja, ibland blire liksom inget. Livet kommer före. 
Jag hoppas att ni har det bra och njutit lika mycket av värmen idag som jag. Det senaste har jag gjort en riktigt fin inflyttningspresent men eftersom jag inte överlämnat den än så vågar jag inte visa den här. Men det kommer :-) 
 
Jag ska försöka pyssla lite snart. Jag ska bara komma vad och varför/till vem ;-) 
tjing på er! 

Plockade fram mina pärlor idag

Publicerad 2016-05-05 22:01:00 i Macramé, Pärlor,

Blev sugen på att göra något färgglatt och somrigt.  Min kompis Malin gjorde för längesen en specialare som jag tyckte var så himla läckert. Idag provade jag en egen variant :-) 
Jag tycker att jag uppnått målet med något färgglatt i alla fall.  Tycker nog att den andra tråden med texten hänger rätt snyggt med. Var lite svårt att veta hur det skulle se ut när det kom runt handen. Men jag är nöjd med mitt första försök :-)  
 
Macrame känns somrigt eller hur? Ett återkommande pyssel som jag plockar fram när det är varmt o solen skiner. Lätt att ta med om man vill sitta ute också.  
 
Hoppas ni haft en härligt torsdag! 

Gjort en kjol till.. En riddarkjol!

Publicerad 2016-05-05 20:53:07 i Sytt,

Alltså är så himla nöjd med det är ihopplockade mönstret.  Behövs inte så mycket tyg heller vilket är ett extra plus. Detta tyg köpte jag för ganska längesen,  gillade färgerna men visste inte riktigt vad jag skulle göra med det.  Men idag blev det till en kjol!
 
Bröt av med svart midjemudd och svart vid fickorna. 
 
Tjing! 

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela