Hemmafix och pyssel för stora och små

Lite kort på g

Publicerad 2017-01-06 21:44:57 i Papper och Scrapbooking,

Fick lite smak för kort i och med julkortssäsongen. Såå, tänkte att jag skulle ta och göra lite födelsedagskort. Filurerna som jag provade mod podge på fick idag komma till användning.  
I vanliga fall, brukar jag inte klippa isär motiv men gjorde det idag. Filurerna fick mer fokus på något vis. Körde på tema färg och barnkalaskänsla. Mycket färg helt enkelt. :-P 
 
Vimplar o flaggor känns kalasigt så det blev det.  Jag satt en stund och försökte komma på hur jag skulle få in någon sorts text, vilken färg papperet skulle ha, typ av teckensnitt,  storlek osv. Men gav upp och plockade fram min dymo. Kort och gott, grattis. 
Jag upplever dock att dymo-remsor sitter dåligt, typ som att klistret är för svagt för att hålla fast plastremsan. Sååå, jag har klistrat fast dymo-reman med dubbelhäftande tejp. :-) 
Hur brukar du göra med din dymo? 
 
Jag har stämplat några till filurer som håller på att ligga på tork med mod podge på sig,  de pryder kort inom en snar framtid hoppas jag. 
Trevlig helg!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela