Hemmafix och pyssel för stora och små

Mini hama

Publicerad 2017-01-29 07:53:08 i Pärlor,

Igår plockade vi fram min samling av minipärlor och pillade ihop två motiv som skulle bli kylskåpsmagneter till en vän i inflyttningspresent.  
Vi fastnade i star wars- tema och letade efter bilder på Google,  finns otroligt mycket att hitta där.  Men så här blev det :-) 
Min sambo fick använda en penna som verktyg för att få dit pärlorna.  Man behöver nästan ha lite naglar för att få tag i dom små. Men det funka bra :-) 
 
Har bara vita och svarta pärlor i individuella påsar och en större med massa nyanser,  vilket är rätt opraktiskt.  Man har ingen aning om hur många pärlor i den önskade nyansen man har, samt  att vissa nyanser är väldigt lika. Sen tar själva letandet efter rätt färg längre tid än själva pärlande... Så mixade färger är faktiskt inget att rekommendera.  
 
Magneterna blev riktigt bra, älskar detaljerna som blir med minipärlor. :-) 
Tjingelingen 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela