Hemmafix och pyssel för stora och små

Julmarknad i Hällekis

Publicerad 2017-11-12 20:02:15 i Shopping,

Kinnekulle och Hällekis är bra fint, har ni inte varit där så är det faktiskt ett område jag tycker du ska besöka
Idag hamnade vi på Falkängen i Hällekis. Hela sommaren och några andra veckor utspridda på året är det öppet som hantverksby. 
Jag har svårt att förklara platsen men det känns alltid så välkomnande att komma dit, det är vackert, det finns massa hantverk och utställarna turas om att finnas på plats så det uppstår alltid trevliga möten. Idag träffade och pratade jag med en kvinna från Grästorp som jag följer på Instagram för hennes fina keramik. Det var kul.
Jag handlade lite, det gör man liksom alltid. Haha. Bland annat några roliga pepparkaksformar och en fin ljusstake. Jag kom även hem med en lång kofta som är stickad i olika tekniker, färger och lappar. Min första tanke var Pippi Långstrumps halsduk på jul. Den är smått hysterisk men jättefin och helt unik. 
 
Hoppas du har haft en härlig helg! Tjing 

Kommentarer

Postat av: passionsskrutt.blogg.se

Publicerad 2017-11-18 10:24:29

Mysigt !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela