Hemmafix och pyssel för stora och små

Kalender

Publicerad 2018-08-27 16:57:00 i Pyssel,

Jag hade planer på att gå all in med en Bullet journal, men jag har insett att den tid det skulle ta för att jag skulle bli helt nöjd... den tiden kommer jag antagligen lägga på min lilla bus (dottera) eller på mig själv i form av något annat än pysseltid. 
 
Förresten hur gör ni andra pysslare med småbarn? 
 
Så jag köpte en större och friare kalender på Clas Ohlson (https://m.clasohlson.com/se/Kalender-ämnesblock-2018-2019/44-2978 )och tänkte pimpa till den istället. I flera år nu har jag beställt kalender från nätet, kul att kunna få egen bild på fram/baksida samt välja hur innehållet ska se ut. ( https://www.personligalmanacka.se/SE/ )
 
 
Jag gillar citat. Vet inte varför men tycker de är lite kul så letat upp en hög på nätet och skrivit ut, klippt ut och klistrat in. Den färgglada linjalen på framsidan är måttband från Mio, tycker de är så fina så klippte till ett och stoppade i plastfickan för framsidan. De fina post-it lapparna hittade jag också på Clas Ohlson.  
 
Jag tänkte kolla om jag hittar flera plastfickor att kunna sätta i kalendern, tänker inför varje månad. Då skulle man kunna göra en tjusig månadsbild. Återigen lite kopplat till Bullet journal. :) 
 
Jag gillar en kalender i pappersform. Så mycket idag är digitalt och visst, det finns fördelar med en digital kalender men jag gillar känslan. Känslan av papper, kunna bläddra, hålla i något konkret. Provade att ha gemensam kalender (via våra telefoner) med sambon ett tag men vi glömde bort att fylla i den.. :p 
 
Vad brukar du göra med din kalender för att den ska bli extra din? 
 

Jag lever!

Publicerad 2018-08-27 13:22:18 i Allmänt,

HEJ PÅ ER!! 
 
Jag hoppas ni haft en härlig sommar. Varmt har det varit och jag har för ovanlighetens skull badat flera gånger!!  :) 
 
Min föräldraledighet börjar gå mot sitt slut och jag får snart jobba med andra små godingar på jobbet, himla kul att vara förskollärare. Kanske kommer jag att komma igång med mer pyssel under hösten. I sommar har man ju inte orkat! Haha. 
 
Ser att ni är här och kikar vilket alltid gör mig så himla glad. Måste ju vara något kul att titta på då tänker jag:) 
 
Vad har ni för projekt just nu och vad har ni planterat att göra mer i höst? 

Om

Min profilbild

Det intressanta med skapande är att man inte alltid vet vad det ska bli när det blir klart, därav namnet Göte. I övrigt, en kreativ och skapande förskollärare som bor med sin sambo och vattenälskande katt. Färg och form, musik och vänner, foton och mat samt nyfikenhet, är min vardag som jag vill delge lite av.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela